top of page

Om Landsforeningen for Skolesekretærer

Landsforeningen for Skolesekretærer er en landsforening for skolesekretærer og andet administrativt personale med relevant tilknytning til skole- og undervisningsområdet.

 

Vi er en forening, der ønsker at være på forkant med udviklingen inden for vores arbejdsområde, og at understøtte den enkeltes faglige og personlige udvikling bl.a. gennem samarbejde med udbydere af relevante kurser/uddannelser. Derudover er én af vores fineste opgaver at give mulighed for at skabe et godt netværk for medlemmerne både regionalt og på tværs af landet.

Vi tilbyder spændende regionsmøder og relevante årsmøder med foredrag af høj faglig kvalitet, aktuelle emner og gode oplevelser, der får os til at le og bringe arbejdsglæden frem.

Her på siden har du mulighed for at finde mere information om Landsforeningen for Skolesekretærer:

denmark-map.png

LfS har eksisteret siden 1994

I de mere end 25 år, som foreningen har eksisteret, har vi været med til at flytte mange milepæle - og det bliver vi ved med. Skolesekretæren er gået fra at være en usynlig ansat, til at være en højt respekteret samarbejdspartner, som tager ansvar for det daglige arbejde, og som ofte er at finde i ledelsen på skolens kontor. 

bottom of page